Stihl Bladblazer - Zuiger Combi SH 86

Meer Views

Stihl Bladblazer - Zuiger Combi SH 86

Beschikbaarheid: In voorraad

Krachtige zuighakselaar met een zeer grote zuigcapaciteit. Standaard ook inzetbaar als bladblazer. Ideaal voor het reinigen van grote oppervlakken. Met comfortabel antivibratiesysteem en met katalysator (D). Met blaaspijp en ronde blaas-/zuigmond.

Technische gegevens 

 • Cilinderinhoud  27,2 cm³ 
 • Gewicht 1)  5,7 kg 
 • Luchtdoorzet  770 m³/h  
 • Vermogen  0,8 kW/1,1 pk 
 • Geluidsdrukniveau 2)  96,0 dB(A) 
 • Geluidsvermogenniveau 2)  105,0 dB(A) 
 • Trillingsniveau links/rechts 3)  1,8/1,5 m/s²
 • Met ronde en vlakke blaasmond

Machine loopt op Stihl motomix welke u onder gemakkelijk kunt mee bestellen.
Motomix: beter voor uw machine, beter voor het milieu, maar ook beter voor u zelf!

Excl. btw: 358,68 Incl. btw: 434,- Incl. BTW
Beschrijving

Details

Standaarduitrusting:

2-MIX:
tijdens het spoelen legt zich een benzinevrije luchtlaag tussen het verbrande mengsel in de verbrandingskamer en het nieuwe verse mengsel in het carter. Dit luchtkussen vermindert de benzinespoelverliezen bij de gaswisseling - en daarmee de belasting voor mens en milieu. (Afbeelding gelijkaardig)

Antivibratiesysteem:
Het beschikbare AV-systeem reduceert de trillingen tot een minimum en zorgt daarmee ook bij langer gebruik voor veel werkcomfort. (Afbeelding gelijkaardig)

Verstelbare gashendel met stopknop:
De gashendel kan tussen stationair en volgas in iedere gewenste stand vastgezet worden. Een duimdruk op de stopknop zet de gashendel weer vrij. Het apparaat is daarna weer klaar voor gebruik. (Afbeelding gelijkaardig)

Bediening met één hand en softhandgreepzone:
ergonomisch gevormde bediening met softgreepzone. De bediening van de apparaten gebeurt snel en veilig zonder dat de hand van de greep gehaald wordt. De gasschakelaar kan in elke gewenst positie vastgezet worden. Vooral wanneer er langere tijd na elkaar gewerkt dient te worden is deze verlichting van een niet te onderschatten waarde. Gelijkaardige afbeelding)

Draaggordel / draagsysteem:
de STIHL draaggordels verlichten het werk aanzienlijk bij werkzaamheden van lange duur. Ze bieden veel bewegingsvrijheid en bieden veiligheid bij het gebruik van het apparaat. De bijbehorende STIHL draaggordel per model behoort tot de standaarduitrusting.

ElastoStart:
als gevolg van de compressiedruk ontstaan er bij het starten van tweetaktmotoren schokken, die spieren en ledematen belasten. ElastoStart vermindert dit voelbaar. Een speciaal dempingselement in de startgreep spreidt de trekkracht waardoor een gelijjkmatig starten zonder krachtpieken mogelijk gemaakt wordt.

Katalysator (D):
de uitstoot aan schadelijke uitlaatgassen bij motorapparatuur kan bij de bediener tot ogen- en slijmhuidirritaties voeren en schaadt het milieu. Met de eerste door STIHL ontwikkelde katalysator (D) voor bosmaaiers zette STIHL wereldwijd nieuwe maatstaven. Deze reduceert het percentage schadelijke koolwaterstoffen in de uitlaatgassen tot zo'n 60%.

Met de hand bediende benzinepomp:
met een duimdruk kan met de handbediende benzinepomp benzine naar de carburateur gepompt worden. Ook als het apparaat lange tijd niet gebruikt werd, hoeft er niet zo vaak aan de startkoord getrokken te worden om de motor te starten. Motorapparaten voor het groenonderhoud en blaasapparaten zijn hiermee uitgerust.
Bladzuiger 

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Sku 108114
Merk Stihl
Alleen in winkel te koop Nee

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

 • Al meer dan 85 jaar!
 • +15.000 artikelen
 • vanaf 50,- gratis verzonden
keurmerk