Stihl RME 545.0 Vario met 1600watt motor

599,- 495,04 ex. BTW
Op voorraad!
Vergelijken met Op verlanglijstje

Stihl nummer: 6340-011-2425 / 63400112425

Krachtige elektrische motor voor een goede maaicapaciteit en een lichte behuizing uit hoogwaardige polymeer met een plaatstalen frame. Traploze vario-aandrijving, duwstang met dwarsstang in 3 standen in de hoogte verstelbaar en centrale snijhoogteverstelling: 7-traps. Uitstekende maai- en opvangeigenschappen voor gazons tot 800 m². Met ruime 60 liter opvangbox met een comfortdesign. Mulchkit voor het tijdbesparende maaien zonder het gras te moeten afvoeren in optie verkrijgbaar.

Technische gegevens: 

  • Gazons tot 800 m² 
  • Vermogen: 1600 W 
  • Snijbreedte: 43 cm 
  • Snijhoogte: 25-80 mm 
  • Inhoud grasopvangbox: 60-ltr. 
  • Gewicht: 32 kg 
  • Centrale hoogte instelling
  • Achterwiel aandrijving met variable snelheid

Uiteraard wordt deze machine gebruiksklaar bij u afgeleverd zonder extra kosten.

Natuurlijk behoort inruil bij ons altijd tot de mogelijkheid!
Neem contact met ons op voor details.

Centrale snijhoogteverstelling:
met een praktische handgreep aan de zijkant van de behuizing kan de maaihoogte van het gazon precies vastgelegd worden. Een kijkvenster vóór de handgreep geeft aan welke snijhoogte gekozen is.

Draaggreep:
Op het maaidek vooraan de machine is een draaggreep geïntegreerd. Deze maakt het mogelijk de machine eenvoudig te verplaatsen respectievelijk te kantelen. Tegelijk dient de draaggreep als stootbeveiliging en beschermt het maaidek bij botsingen tegen hindernissen.

Hoogteverstelbare duwstang:

Met de juiste instelling aangenamer maaien: de duwstang kan gemakkelijk en snel in drie standen aan de lichaamslengte aangepast worden - de grasmaaier heeft altijd dezelfde stabiliteit en wendbaarheid.

Vervangbare stootstrippen:
Aanvullende bescherming van het motorhuis tijdens het maaien langs muren en kanten bieden de kunststof stootstrippen. Als ze versleten zijn kunnen ze eenvoudig vervangen worden door nieuwe.

Ingebouwde inhoudsindicatie:
bij alle VIKING achteruitwerpmaaiers is een inhoudsindicatie in de grasopvangbox geïntegreerd. Deze geeft het juiste tijdstip voor het ledigen aan.

Ingebouwde trekontlasting van kabel:
comfort en veiligheid dankzij de ergonomische duwstang, schakelaar/stekkercombinatie en de kabelontlasting van de verlengkabel.

Lichtlopende wielen:
de wielen met dubbele kogellagers zijn enorm robuust en hebben een lange levensduur. De aandrijfwielen zijn van een tractieprofiel voorzien.

Opklapbare duwstang:
dankzij de opklapbare duwstang zijn de VIKING grasmaaiers snel en gemakkelijk te transporteren. Bovendien kunnen ze op deze manier plaatsbesparend opgeborgen worden.

Polymeerbehuizing (éénschalig):
de éénschalige behuizing van de Stihl grasmaaiers is vervaardigd uit hoogwaardig, slagvast, hitte- en UV-bestendig polymeer.

Innovatieve grasopvangbak:
Door de naar beneden gerichte luchtopeningen en de met een deksel afgesloten opvangbak kan het gemaaide gras er niet aan de bovenkant uitkomen. Het apparaat wordt minder vuil. De geïntegreerde inhoudsindicator geeft aan wanneer de bak geledigd moet worden. Het tweedelige design van de opvangbak vergemakkelijkt het openen en ledigen.

Vario-aandrijving :
met de bedieningshendel op de duwstang kan de snelheid van de wielaandrijving traploos geregeld worden. Zo is een individuele aanpassing aan de maai gewoontes en gras toestand mogelijk.

Meer informatie
Sku 109308
Alleen in winkel te koop Nee
Merk Stihl
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stihl RME 545.0 Vario met 1600watt motor

Bezoek onze winkel

Adres
Streek 198
8463 NJ Rotsterhaule (FR)
0513-551216
info@kerstma-heida.nl

KvK: 01025628
Btw: NL811397798B01
Ma t/m vr:
08:00-12:00
13:00-18:00

Zaterdag:
08:00-12:00
en 13:00-17:00
Zondag: gesloten
Route

Accesoires

Onlangs bekeken