Stihl RM 545.0 VE met B&S 675 RS motor (elektrische start)

899,- 799,-
Op voorraad!
Vergelijken met Op verlanglijstje

Stihl nummer: 6340-011-3427 / 63400113427

Krachtige ReadyStart-motor met ElektroStart voor een goede maaicapaciteit en een lichte behuizing uit hoogwaardige polymeer met een plaatstalen frame. Traploze vario-aandrijving, duwstang met dwarsstang in 3 standen in de hoogte verstelbaar en centrale snijhoogte-verstelling: 7-traps. Uitstekende maai- en opvangeigenschappen voor gazons tot 1200 m². Met ruime 60 liter opvangbox met een comfortdesign. Een Mulchkit voor het tijdbesparende maaien zonder het gras te moeten afvoeren is als optie verkrijgbaar en kunt u hieronder gemakkelijk mee bestellen.

Technische gegevens:  

  • Motortype: B&S Serie 675 – 5,5 HP RS 
  • Snijbreedte: 43 cm 
  • Snijhoogte: 25-80 mm 
  • Gewicht: 34 kg 
  • Inhoud grasopvangbox: 60-ltr.
  • Achterwiel aandrijving
  • Centrale hoogte instelling
  • Elektrische Start

Uiteraard wordt deze machine gebruiksklaar bij u afgeleverd zonder extra kosten.

Natuurlijk behoort inruil bij ons altijd tot de mogelijkheid!
Neem contact met ons op voor details.

Centrale snijhoogteverstelling:
met een praktische handgreep aan de zijkant van de behuizing kan de maaihoogte van het gazon precies vastgelegd worden. Een kijkvenster vóór de handgreep geeft aan welke snijhoogte gekozen is.

Robuuste frameconstructie:
de bijzonder stijve frameconstructie blijft ook onder zware omstandigheden in topvorm. Deze bestaat uit drie robuuste componenten. De op de duwstang aangebrachte bedieningselementen staan in directe verbinding met de behuizing - de maaier reageert snel en is daardoor zeer gemakkelijk manoevreerbaar.

Ingebouwde inhoudsindicatie:
bij alle Stihl achteruitwerpmaaiers is een inhoudsindicatie in de grasopvangbox geïntegreerd. Deze geeft het juiste tijdstip voor het ledigen aan.

Lichtlopende wielen:
de wielen met dubbele kogellagers zijn enorm robuust en hebben een lange levensduur. De aandrijfwielen zijn van een tractieprofiel voorzien.

Polymeerbehuizing (éénschalig):
de éénschalige behuizing van de Stihl grasmaaiers en verticuteermachines is vervaardigd uit hoogwaardig, slagvast, hitte- en UV-bestendig polymeer.

Duwstang in de hoogte verstelbaar:
aangenamer grasmaaien met de juiste instelling: de duwstang kan eenvoudig en snel in drie standen aan de individuele lichaamslengte aangepast worden - zonder de stabiliteit en de wendbaarheid van de grasmaaier te beïnvloeden.

Innovatieve grasopvangbox:
door de naar onder gerichte luchtopeningen en het gesloten deksel kan het gras en het stof niet naar boven ontsnappen. Het apparaat wordt niet zo snel vuil. De geïntegreerde inhoudsindicatie geeft het juiste tijdstip voor het ledigen aan. Door het tweedelige design van de box kan deze eenvoudig geopend en geledigd worden.

Verwisselbare stootstrippen:
de stootstrippen uit kunststof bieden extra bescherming aan de behuizing bij het maaien langs muren en randen. Wanneer deze versleten zijn, kunnen deze gemakkelijk vervangen worden door nieuwe stootstrippen.

Vario-aandrijving:
met de bedieningshendel op de duwstang kan de snelheid van de wielaandrijving traploos geregeld worden. Zo is een individuele aanpassing aan de maaigewoontes en grastoestand mogelijk. Bij het mulchen is het een voordeel om de juiste snelheid precies te kunnen instellen.

ReadyStart motor:
een doorslaggevend startvoordeel: eenvoudig, krachtenbesparend en soepel starten. De automatische choke verlicht het starten van de grasmaaiers zowel bij een koude als een warme motor.

Opklapbare duwstang:
dankzij de opklapbare duwstang zijn de Stihl grasmaaiers snel en gemakkelijk te transporteren. Bovendien kunnen ze op deze manier plaatsbesparend opgeborgen worden.

Elektro-sleutelstart
gewoonweg de sleutel omdraaien als bij het starten van een personenauto. Op hetzelfde bedieningspaneel bevindt zich ook de laadcontactdoos voor het aansluiten van de acculader. Voor het geval de accu eens geheel ontladen mocht zijn.

Meer informatie
Sku 109706
Alleen in winkel te koop Nee
Merk Stihl

Bezoek onze winkel

Adres
Streek 198
8463 NJ Rotsterhaule (FR)
0513-551216
info@kerstma-heida.nl

KvK: 01025628
Btw: NL811397798B01
Ma t/m vr:
08:00-12:00
13:00-18:00

Zaterdag:
08:00-12:00
en 13:00-17:00
Zondag: gesloten
Route
Onlangs bekeken