Stihl RM 448.0 TC met B&S 575 EX motor

599,- 499,-
Op voorraad!
Vergelijken met Op verlanglijstje

Stihl nummer: 6358-001-3421 / 63580113421

De STIHL benzine grasmaaier RM 448 TC combineert een groot maaivermogen met een krachtensparende bediening. Met zijn snijbreedte van 46 cm is hij ideaal voor middelgrote grasvelden. Dankzij de lichte en tegelijk stevige polymeer behuizing geniet je van een bijzonder comfort tijdens het werk in je tuin. De krachtige OHV-motor, de 1-trapswielaandrijving en het startsysteem waardoor de motor vlot aanslaat, maken van deze grasmaaier een geliefd werktuig. Ook op het vlak van de bediening overtuigt de RM 448 TC op alle punten: het monostuur garandeert dat je de machine comfortabel kunt sturen en de grasopvangbox gemakkelijk kunt wegnemen. Met de centrale 6-traps snijhoogteverstelling verkrijg je moeiteloos een gelijkmatig gemaaid gazon. Deze benzine grasmaaier kun je met een speciaal mulchaccessoire tot een multimaaier ombouwen.

Technische gegevens:

 • Gazonoppervlak m²: tot 1.200
 • Nominaal vermogen: 2,1 kW/2,8 PS
 • Nominaal toerental omw/min: 2.800
 • Snijbreedte cm: 46
 • Snijhoogte mm: 25-75
 • Motortype: B&S Serie 575 EX OHV RS
 • Snijhoogte mm: 25-75
 • Gegarandeerd geluidsniveau LwA dB(A): 96
 • Gemeten geluidsdrukniveau LpA dB(A): 83
 • Inhoud grasopvangbox l: 55
 • Gewicht kg: 27
 • Wielaandrijving: Ja, achterwielen 3,5 km/u

Uiteraard wordt deze machine gebruiksklaar bij u afgeleverd zonder extra kosten.

Natuurlijk behoort inruil bij ons altijd tot de mogelijkheid!
Neem contact met ons op voor details.

#stihlactie#

Standaarduitrusting

Handgrepen
In de behuizing zijn twee handgrepen geïntegreerd. Deze maken een vlot opladen en kantelen van het apparaat mogelijk. Ze kunnen ook worden gebruikt als sjor-ogen.

Quick-Fix snelspanner
Zorgen voor snel en vlot vastzetten en losmaken van de houders van de duwstang.

Duwstang met hoogteverstelling
Aangenamer grasmaaien met de juiste instelling: de duwstang kan gemakkelijk en snel aangepast worden aan de lichaamslengte, en steeds met behoud van de stabiliteit en wendbaarheid van de grasmaaier.

Windvleugelmes
Het windvleugelmes produceert in de aërodynamische behuizing een sterke luchtstroom, die het gras voor het afsnijden opricht en het maaigoed met turbokracht in de grasopvangbox met geïntegreerd luchtgeleidingssysteem blaast. Een fraai maaibeeld en goede maai- en opvangcapaciteit zijn gegarandeerd.

Ingebouwde inhoudsindicatie
Bij alle Stihl achteruitwerpmaaiers is een inhoudsindicatie in de grasopvangbox geïntegreerd. Deze geeft aan wanneer de box moet worden geledigd.

Lichtlopende wielen
De wielen met dubbele kogellagers zijn enorm robuust en hebben een lange levensduur. De aandrijfwielen zijn van een tractieprofiel voorzien.

Polymeerbehuizing
De éénschalige behuizing van de Stihl grasmaaiers  is vervaardigd uit hoogwaardig, slagvast, hitte- en UV-bestendig polymeer.

Wielaandrijving
De gemotoriseerde wielaandrijving vergemakkelijkt het maaien vooral op grote vlaktes en hellingen. De bedieningshendel wordt gehanteerd en de maaier zet zich in beweging. Afhankelijk van het model is de Stihl maaier met één of drie versnellingen voorwaarts uitgerust.

Innovatieve grasopvangbox
Door de naar onder gerichte luchtopeningen en het gesloten deksel kan het gras en het stof niet naar boven ontsnappen. Het apparaat wordt niet zo snel vuil. De geïntegreerde inhoudsindicatie geeft het juiste tijdstip voor het ledigen aan. Door het tweedelige design van de box kan deze eenvoudig geopend en geledigd worden.

ReadyStart motor
Een doorslaggevend startvoordeel: eenvoudig, krachtbesparend en soepel starten. De automatische choke verlicht het starten van de grasmaaiers zowel bij een koude als een warme motor.

Meer informatie
Sku 112771
Alleen in winkel te koop Nee
Merk Stihl

Bezoek onze winkel

Adres
Streek 198
8463 NJ Rotsterhaule (FR)
0513-551216
info@kerstma-heida.nl

KvK: 01025628
Btw: NL811397798B01
Ma t/m vr:
08:00-12:00
13:00-18:00

Zaterdag:
08:00-12:00
en 13:00-17:00
Zondag: gesloten
Route
Onlangs bekeken