Stihl RM 448.0 VC met B&S 625 E OHV RS motor

679,- 579,-
Op voorraad!
Vergelijken met Op verlanglijstje

Stihl nummer: 6358-011-3451 / 63580113451

De STIHL benzine grasmaaier RM 448 VC biedt met zijn Vario-wielaandrijving een overtuigend voordeel: de variabele aanpassing van de snelheid maakt werken op middelgrote grasvelden nog eenvoudiger en comfortabeler. Het toerental van de krachtige motor blijft zelfs bij een snelheidsverandering constant. Zijn hoogwaardige kunststof behuizing is stevig en compact. Ook de talrijke andere doordachte functies van dit model maken je het leven lichter. Met de centrale 6-traps snijhoogteverstelling verkrijg je op elk grasveld overtuigende resultaten. En de opklapbare grasopvangbox met een volume van 55 liter is gemakkelijk te openen en leeg te maken. Deze benzine grasmaaier kun je met een speciaal mulchaccessoire tot een multimaaier ombouwen.

Technische gegevens

 • Gazonoppervlak m²: tot 1.200
 • Gegarandeerd geluidsniveau LwA dB(A): 96
 • Geluidsdrukniveau dB(A): 83
 • Geluidsvermogenniveau dB(A): 96
 • Gewicht kg: 28
 • Inhoud grasopvangbox: 55-ltr.
 • Motor: Briggs & Stratton
 • Motortype: Serie 625 E OHV RS
 • Nominaal toerental omw/min: 2.800
 • Nominaal vermogen: 2,2 kW
 • Onzekerheidsfactor KpA dB(A): 2
 • Snijbreedte: 46cm.
 • Snijhoogte: 25-75mm
 • Start/stop: HS start via duwstang / MS motorstop
 • Wielaandrijving: Vario (variabele rijsnelheid)

Uiteraard wordt deze machine gebruiksklaar bij u afgeleverd zonder extra kosten.

Natuurlijk behoort inruil bij ons altijd tot de mogelijkheid!
Neem contact met ons op voor details.

Standaarduitrusting

Duwstang met hoogteverstelling
Aangenamer grasmaaien met de juiste instelling: de duwstang kan gemakkelijk en snel aangepast worden aan de lichaamslengte, en steeds met behoud van de stabiliteit en wendbaarheid van de grasmaaier. Monostuur

Monostuur
Het monostuur heeft als voordeel dat men de grasopvangbox nu gemakkelijker kan verwijderen en terugplaatsen.

Handgrepen
In de behuizing zijn twee handgrepen geïntegreerd. Deze maken een vlot opladen en kantelen van de machine mogelijk. Ze kunnen ook worden gebruikt als sjorogen.

Opklapbare duwstang
Dankzij de opklapbare duwstang zijn de Stihl grasmaaiers snel en gemakkelijk te transporteren. Bovendien kunnen ze op deze manier plaatsbesparend opgeborgen worden.

Windvleugelmes
Het windvleugelmes produceert in de aërodynamische behuizing een sterke luchtstroom, die het gras voor het afsnijden opricht en het maaigoed met turbokracht in de grasopvangbox met geïntegreerd luchtgeleidingssysteem blaast. Een fraai maaibeeld en goede maai- en opvangcapaciteit zijn gegarandeerd.

Ingebouwde inhoudsindicatie
Bij alle Stihl  achteruitwerpmaaiers is een inhoudsindicatie in de grasopvangbox geïntegreerd. Deze geeft aan wanneer de box moet worden geledigd.

Lichtlopende wielen
De wielen met dubbele kogellagers zijn enorm robuust en hebben een lange levensduur. De aandrijfwielen zijn van een tractieprofiel voorzien.

Polymeerbehuizing
De éénschalige behuizing van de Stihl  grasmaaiers is vervaardigd uit hoogwaardig, slagvast, hitte- en UV-bestendig polymeer.

Wielaandrijving
De gemotoriseerde wielaandrijving vergemakkelijkt het maaien vooral op grote oppervlakten en hellingen. De bedieningshendel wordt gehanteerd en de maaier zet zich in beweging. Afhankelijk van het model is de Stihl  maaier met één of drie versnellingen voorwaarts uitgerust.

Innovatieve grasopvangbox
Door de naar onder gerichte luchtopeningen en het gesloten deksel kan het gras en het stof niet naar boven ontsnappen. De machine wordt minder snel vuil. De geïntegreerde inhoudsindicatie geeft het juiste tijdstip voor het ledigen aan. Door het tweedelige design van de box kan deze eenvoudig geopend en geledigd worden.

Centrale snijhoogteverstelling
In 6 stappen (25–75 mm) kan de snijhoogte met veerondersteuning via de bedieningshendel worden geregeld en op een schaal afgelezen worden.

Vario-aandrijving
Met de bedieningshendel op de duwstang kan de snelheid van de wielaandrijving traploos geregeld worden. Zo is een individuele aanpassing aan de maaigewoontes en grastoestand mogelijk. Bij het mulchen is het een voordeel om de juiste snelheid precies te kunnen instellen.

ReadyStart motor
Een doorslaggevend startvoordeel: eenvoudig, krachtbesparend en soepel starten. De automatische choke verlicht het starten van de grasmaaiers zowel bij een koude als een warme motor.

Meer informatie
Sku 113860
Alleen in winkel te koop Nee
Merk Stihl
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stihl RM 448.0 VC met B&S 625 E OHV RS motor

Bezoek onze winkel

Adres
Streek 198
8463 NJ Rotsterhaule (FR)
0513-551216
info@kerstma-heida.nl

KvK: 01025628
Btw: NL811397798B01
Ma t/m vr:
08:00-12:00
13:00-18:00

Zaterdag:
08:00-12:00
en 13:00-17:00
Zondag: gesloten
Route

Accesoires

Onlangs bekeken