Viking MA 443.1 incl. AP 300 Accu + Lader

Meer Views

Viking MA 443.1 incl. AP 300 Accu + Lader

Beschikbaarheid: In voorraad

SHOWROOM OPRUIMING !

De Viking accu grasmaaier MA 443 is voorbestemd voor middelgrote oppervlakken. Dankzij het Viking & STIHL PRO AccuSysteem combineert deze accu grasmaaier zonder kabel een hoog vermogen met een milieuvriendelijke werking. Hobbytuiniers die een flexibele uitrusting zoeken, maken met de MA 443 een goede keuze. Zijn krachtige lithium-ionaccu’s passen immers ook in de professionele accumachines van STIHL. Andere opmerkelijke kenmerken zijn de zuinige Ecomodus, de messen met goede aerodynamische eigenschappen, de centrale snijhoogteverstelling, de opklapbare grasopvangbox en de Quick-Fix-snelspanners.

Technische gegevens:

 • Snijbreedte: 41cm. 
 • Snijhoogte: 25-75mm.
 • Capaciteit: Afhankelijk van keuze accu
 • Inhoud grasopvangbox: 55-ltr. 
 • Gewicht: 18-kg 
 • Accutechnologie:  Lithuim-Ionen 
 • Accuspanning: 36volt 
 • Accu: AP 300 voldoende voor 500m2
 • Lader AL 101 (Oplaadtijd 250 min)
Mulch set is als optie mee te bestellen.

Legende: 60 min = Looptijd in min 300 m² = Bereik in m²

De vermelde looptijden zijn schattingen en kunnen verschillen afhankelijk van de toepassing en het maaigoed.

Volledig compatibele, uiterst krachtige lithium-ion-accu met aanduiding van het laadniveau (LED). Geschikt voor alle STIHL en VIKING accu-apparaten.

#showroomopruiming#

Normale prijs: 777,-

Special Price Excl. btw: 385,29 Incl. btw: 466,20

Incl. BTW

Nog maar 1 over

Beschrijving

Details

Standaarduitrusting

Vleugelmes
het vleugelmes produceert in de aërodynamische behuizing een sterke luchtstroom, die het gras vóór het afsnijden opricht en het maaigoed in de grasopvangbox met geïntegreerd luchtgeleidingssysteem blaast. Een fraai maaibeeld en goede maai- en opvangcapaciteiten zijn gegarandeerd.

Ingebouwde inhoudsindicatie
bij alle VIKING en STIHL achteruitwerpmaaiers is een inhoudsindicatie in de grasopvangbox geïntegreerd. Deze geeft aan wanneer de box moet worden geledigd

Ingebouwde trekontlasting van kabel
comfort en veiligheid dankzij de ergonomische duwstang, schakelaar/stekkercombinatie en de kabelontlasting van de verlengkabel.

Lichtlopende wielen
De wielen met dubbele kogellagers zijn enorm robuust en hebben een lange levensduur. De aandrijfwielen zijn van een tractieprofiel voorzien

Opklapbare duwstang
Plaatsbesparend: dankzij de opklapbare duwstang zijn de VIKING grasmaaiers snel en gemakkelijk te transporteren. Bovendien kunnen ze op deze manier plaatsbesparend opgeborgen worden.

Polymeerbehuizing
de éénschalige behuizing van de VIKING grasmaaiers is vervaardigd uit hoogwaardig, slagvast, hitte- en UV-bestendig polymeer.

Innovatieve grasopvangbak
Door de naar beneden gerichte luchtopeningen en de met een deksel afgesloten opvangbak kan het gemaaide gras er niet aan de bovenkant uitkomen. Het apparaat wordt minder vuil. De geïntegreerde inhoudsindicator geeft aan wanneer de bak geledigd moet worden. Het tweedelige design van de opvangbak vergemakkelijkt het openen en ledigen.

Centrale snijhoogteverstelling
in 6 standen gemakkelijk met een hand verstelbaar

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Sku 115376
Merk Viking
Alleen in winkel te koop Nee
 • Al meer dan 85 jaar!
 • +15.000 artikelen
 • vanaf 50,- gratis verzonden
keurmerk