Stihl RMA 235 set + Accu en Lader

Meer Views

Stihl RMA 235 set + Accu en Lader

Beschikbaarheid: In voorraad

Cash Back op 2de Accu
Bij aankoop van deze set, en u besteld hieronder er nog een extra Accu bij, krijgt u van Stihl 50,- terug gestort op uw rekening.
(Actie geldig tot 31-12-2019, voorwaarden en formulier voor het innen van de 50,- kunt u vinden op www.cashback-stihl.nl)

De lichte accu grasmaaier Stihl RMA 235 is ideaal voor kleine tuinen. Hij overtuigt als een beweeglijke en zuinige accu grasmaaier. Hij maakt deel uit van het STIHL COMPACT AccuSysteem dat met een krachtige lithium-ionaccu de elektromotor aandrijft. Dit wendbare model met een gewicht van maar 14 kg, beschikt over een volledige uitrusting: een opklapbare grasopvangbox, messen met goede aerodynamische eigenschappen, een centrale snijhoogteverstelling met 5 niveaus, en een Eco-modus die in deze machine permanent actief is.

Technische gegevens:

 • Snijbreedte: 33cm. 
 • Snijhoogte: 25-65mm.
 • Capaciteit: 100 / tot 300m2
 • Inhoud grasopvangbox: 30-ltr. 
 • Gewicht: 11-kg 
 • Accutechnologie:  Lithuim-Ionen 
 • Accuspanning: 36volt 
 • Acculooptijd met AK 20: max 200m2
 • Acculaadtijd met AL 101 Lader (80% / 100%): 105 / 150 min.

De vermelde looptijden zijn schattingen en kunnen verschillen afhankelijk van de toepassing en het maaigoed.

Volledig compatibele, uiterst krachtige lithium-ion-accu met aanduiding van het laadniveau (LED). Geschikt voor alle STIHL en VIKING accu-apparaten.

#StihlActie#

Normale prijs: 399,-

Special Price Excl. btw: 247,11 Incl. btw: 299,-

Incl. BTW
Beschrijving

Details

Standaarduitrusting

Vleugelmes
het vleugelmes produceert in de aërodynamische behuizing een sterke luchtstroom, die het gras vóór het afsnijden opricht en het maaigoed in de grasopvangbox met geïntegreerd luchtgeleidingssysteem blaast. Een fraai maaibeeld en goede maai- en opvangcapaciteiten zijn gegarandeerd.

Ingebouwde inhoudsindicatie
bij alle VIKING achteruitwerpmaaiers is een inhoudsindicatie in de grasopvangbox geïntegreerd. Deze geeft aan wanneer de box moet worden geledigd

Ingebouwde trekontlasting van kabel
comfort en veiligheid dankzij de ergonomische duwstang, schakelaar/stekkercombinatie en de kabelontlasting van de verlengkabel.

Lichtlopende wielen
De wielen met dubbele kogellagers zijn enorm robuust en hebben een lange levensduur. De aandrijfwielen zijn van een tractieprofiel voorzien

Opklapbare duwstang
Plaatsbesparend: dankzij de opklapbare duwstang zijn de VIKING grasmaaiers snel en gemakkelijk te transporteren. Bovendien kunnen ze op deze manier plaatsbesparend opgeborgen worden.

Polymeerbehuizing
de éénschalige behuizing van de VIKING grasmaaiers is vervaardigd uit hoogwaardig, slagvast, hitte- en UV-bestendig polymeer.

Innovatieve grasopvangbak
Door de naar beneden gerichte luchtopeningen en de met een deksel afgesloten opvangbak kan het gemaaide gras er niet aan de bovenkant uitkomen. Het apparaat wordt minder vuil. De geïntegreerde inhoudsindicator geeft aan wanneer de bak geledigd moet worden. Het tweedelige design van de opvangbak vergemakkelijkt het openen en ledigen.

Centrale snijhoogteverstelling
in 5 standen gemakkelijk met een hand verstelbaar

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Sku 115535
Merk Stihl
Alleen in winkel te koop Nee

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

 • Al meer dan 85 jaar!
 • +15.000 artikelen
 • vanaf 50,- gratis verzonden
keurmerk