Stihl RMA 448.1 PC set + AP 200 en 300 Accu en AL 300 Lader (nog 1)

1.149,- 899,-
Op voorraad!
Vergelijken met Op verlanglijstje

De accu grasmaaier STIHL RMA 448 PC heeft geen kabel en biedt daarom veel vrijheid bij het onderhoud van middelgrote tuinen. Wanneer hij in de Ecomodus werkt, heeft hij een bijzonder grote autonomie omdat het motorvermogen zich automatisch aanpast aan de omstandigheden bij het maaien. Daardoor wordt de lading van de lithium-ionaccu van het STIHL PRO AccuSysteem minder snel verbruikt. De 1-trapsaandrijving staat borg voor een constante aandrijving bij het werk. Wil je het gras niet alleen maaien en opvangen, dan kun je deze accu grasmaaier ook uitbreiden met een mulchfunctie. En dankzij het mes met verbeterde aerodynamische eigenschappen maai je altijd erg efficiënt. Het monostuur en de opklapbare grasopvangbox met een volume van 55 liter zorgen er op hun beurt voor dat de accu grasmaaier gemakkelijk te bedienen is. Dankzij de snijbreedte van 46 cm en de 6-traps centrale snijhoogteverstelling van het mes breng je je grasperk eenvoudig, snel en toch heel precies weer in vorm.

Met de 2e geïntegreerde Accu poort maait u met deze combinatie 810m2 in 1 keer.

Technische data

 • Breedte machine cm: 50
 • Gegarandeerd geluidsniveau LwA dB(A): 96
 • Gemeten geluidsdrukniveau LpA dB(A): 95,2
 • Gewicht kg: 24
 • Hoogte machine cm: 113
 • Inhoud grasopvangbox l: 55
 • Lengte machine met opvangbox cm: 147
 • Onzekerheidsfactor K m/s²: 0,7
 • Onzekerheidsfactor KpA dB(A): 2
 • Snijbreedte cm: 46
 • Snijhoogte mm: 25-75
 • Vibratiewaarde ahw m/s²: 1,4
 • Accutechnologie: Lithium-Ion PRO
 • Max. maai oppervlakte: 750m2
 • Oplaadtijd AP 200: 80 / 100% met AL 300 Lader: 30 / 55 min
 • Oplaadtijd AP 300: 80 / 100% met AL 300 Lader: 45 / 78 min

Een Mulch set of extra Accu's zijn als optie hieronder mee te bestellen.

Legende: 60 min = Looptijd in min 300 m² = Bereik in m²

De vermelde looptijden zijn schattingen en kunnen verschillen afhankelijk van de toepassing en het maaigoed.

Volledig compatibele, uiterst krachtige lithium-ion-accu met aanduiding van het laadniveau (LED). Geschikt voor alle STIHL en VIKING accu-apparaten.

#stihlactie#

Standaarduitrusting

Draaggrepen
In de behuizing zijn twee draaggrepen geïntegreerd. Daarmee kan de machine eenvoudig geladen en gelost worden, of omhoog gekanteld. De grepen kunnen ook als sjorogen gebruikt worden.

Innovatieve grasopvangbox
De naar onder gerichte luchtopeningen en het gesloten deksel van de opvangbox verhinderen dat stof en maaisel langs boven kunnen ontsnappen. De machine wordt minder snel vuil. De geïntegreerde inhoudsindicatie geeft aan wanneer u de box moet leeg maken. Door het tweedelige ontwerp is de box gemakkelijk te openen en leeg te maken.

Windvleugelmes
Het stromingsgeoptimaliseerde mes snijdt gras met een minimale weerstand en gebruikt daarbij slechts zoveel lucht als nodig is. Daardoor kan er op de accucapaciteit worden bespaard en kunnen de prestaties op het oppervlak worden verhoogd.

Centrale snijhoogteverstelling
Dankzij de centrale snijhoogteverstelling met meerdere niveaus kan de snijhoogte snel en eenvoudig aan de aard van het grasperk en aan de toepassing aangepast worden.

Behuizing in polymeer
De behuizingen van de STIHL grasmaaiers zijn uit één stuk in een hoogwaardig, slagvast, hitte- en UV-bestendig polymeer vervaardigd.

Licht lopende wielen
De wielen zijn bijzonder stevig en hebben een lange levensduur. De aandrijfwielen zijn met een tractie- en richtingsprofiel uitgerust.Opklapbare stuurstang

Opklapbare stuurstang
Dankzij de opklapbare stuurstang kunnen STIHL grasmaaiers snel en moeiteloos vervoerd worden. Bovendien kunnen ze op die manier opgeborgen worden zonder dat ze veel plaats innemen.

Ecomodus
Met de geactiveerde ecomodus wordt het toerental van de motor automatisch aangepast aan het op dat moment benodigd vermogen om maximaal energiezuinig en onvermoeibaar te maaien.

Wielaandrijving
Met de wielaandrijving wordt maaien, vooral op grote oppervlakken en hellingen, minder vermoeiend. Enkele accugrasmaaiers van STIHL zijn met een wielaandrijving uitgerust.

Comfortabel monostuur
Voor ergonomisch werken kan dit comfortabel monostuur individueel op verschillende lichaamsgroottes worden ingesteld. De opklapbare duwstang vergemakkelijkt het wegnemen van de grasopvangbox.

Meer informatie
Sku 116904
Alleen in winkel te koop Nee
Merk Stihl

Bezoek onze winkel

Adres
Streek 198
8463 NJ Rotsterhaule (FR)
0513-551216
info@kerstma-heida.nl

KvK: 01025628
Btw: NL811397798B01
Ma t/m vr:
08:00-12:00
13:00-18:00

Zaterdag:
08:00-12:00
en 13:00-17:00
Zondag: gesloten
Route
Onlangs bekeken