Drinkbakken

Drinkbakken

1-36 van 147

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Drinkbakken

Kerstma-Heida levert een uitgebreid assortiment in drinkbakken voor jouw boerderij en vee. Ons assortiment bestaat uit meerdere drinkbak varianten plus alle toebehoren.

Drinkbakken online bestellen

Voor drinkbakken ben je bij Kerstma-Heida aan het juiste adres. Er is een ruim assortiment aanwezig met allerlei artikelen en toebehoren voor jouw drinkbakken, waardoor de vochtvoorziening / water voorziening voor jouw dieren optimaal geregeld is. Voor de vele mogelijke toepassingen, verzorgen wij advies op maat. Ons assortiment bestaat onder andere uit een drinkbak circulatie unit, drinkbak en vlotter onderdelen, losse drinkbakken, losse vlotters, drinkbakken aansluitsets, loopstal drinkbakken, drinkbakken voor schapen en geiten, en weidedrinkbakken.

Daarnaast zorgen wij voor een snelle verwerking van jouw order, zodat je nooit lang op jouw bestelling hoeft te wachten. Bekijk op deze pagina het volledige assortiment om te zien of er passende producten voor jou zijn binnen de categorie van drinkbakken Gebruik voor het gemak de subcategorieën aan de linkerzijde van de pagina. 

Waarom drinkbakken kopen in onze fysieke winkel?

Wij doen er 24/7 alles aan om ervoor te zorgen dat jij zónder zorgen, online de beste producten kan bestellen vanuit ons assortiment van meer dan 15.000 producten en dat je deze bovendien snel en stevig verpakt in huis hebt. Ook kan je altijd op meerdere manieren betalen, zodat je op een voor jou vertrouwde manier je bestelling kan voltooien. Behoefte aan advies? Wij staan je graag te woord en helpen je bij jouw aanschaf. Gebruik hieroor onze advieslijn of contact ons via WhatsApp. Breng je liever een bezoek aan onze winkel voor face to face advies en/of om onze producten van dichtbij te bezichtigen? Geen probleem, je bent meer dan welkom in onze winkel in Rotsterhaule!

  • Al meer dan 85 jaar!
  • +15.000 artikelen
  • vanaf 50,- gratis verzonden
keurmerk