De diensten

Meer dan een winkel!

“Sinds 1931 tot aan nu is er één ding niet veranderd: onze service. We bedienen klanten nog steeds aan huis en blijven dat ook doen.”

Van generatie op generatie zijn boeren in de zuidwesthoek ons trouw gebleven. We zoeken hen thuis op de boerderij op, onderdeel van de persoonlijke benadering die we graag hanteren. Met onze verkoopvrachtwagen worden direct goederen geleverd en met de bestelwagen worden bestelde artikelen apart geleverd of na geleverd. Hiervoor hebben we mooie routes. De vrachtwagen is daarnaast in feite een rijdende winkel, waarin agrarische ondernemers kunnen uitzoeken wat ze nodig hebben.

Het is de winkel in het klein met onder andere kruiwagens, dierverzorgingsmiddelen, en werkkleding. Grote goederen zoals een weidedrinkbak of zitmaaiers worden door ons apart geleverd. Naast de constante uitbreiding van ons assortiment heeft ook het serviceaspect een vlucht genomen. We zijn onze markt gaan verbreden en richten ons nu ook meer op de tuin en park en doe-het-zelfmarkt, zowel voor de professional (hoveniers bijvoorbeeld) als particulier. Onze snelle, uitgebreide service, gecombineerd met de reparatie- en onderhoudsdienst zorgen ervoor dat onze doelgroepen ons steeds beter weten te vinden. Om ervoor te zorgen dat we voorop blijven lopen in deze markt, volgen we met regelmaat cursussen.

Zo blijft onze vakkennis, samen met onze kennis wat betreft nieuwe of aangescherpte milieu- en veiligheidsregelingen, constant up-to-date. Een maatschappelijke bijdrage proberen we allereerst te leveren door onze service, maar we hebben ook met regelmaat leerlingen van o.a. het AOC die bij ons ervaring op komen doen, ook bieden we plaats voor (snuffel)stageperiodes.

Meer weten over onze dienstverlening? Stel hier uw vragen

Bezoek onze winkel

Adres
Streek 198
8463 NJ Rotsterhaule (FR)
0513-551216
info@kerstma-heida.nl

KvK: 01025628
Btw: NL811397798B01
Ma t/m vr:
08:00-12:00
13:00-18:00

Zaterdag:
08:00-12:00
en 13:00-17:00
Zondag: gesloten
Route