Huis en Hobbydieren

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Desc

Huis en Hobbydieren

Producten voor huis- en hobbydieren

Kerstma-Heida levert een uitgebreid assortiment producten voor vele huis- en hobbydieren. Van halsbanden, hondenriemen, brokken, tot aan vlooienproducten, etc. Ons assortiment bestaat uit alle gangbare huis- en hobbydieren producten van topkwaliteit.

Producten voor huis- en hobbydieren online bestellen

Voor producten voor huis- en hobbydieren ben je bij Kerstma-Heida aan het juiste adres. Er is een ruim assortiment aanwezig met allerlei artikelen en toebehoren voor jouw huis- en/of hobbydier(en), waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Voor de vele mogelijke toepassingen, verzorgen wij advies op maat. Daarnaast zorgen wij voor een snelle verwerking van jouw order, zodat je nooit lang op jouw bestelling hoeft te wachten. Bekijk op deze pagina het volledige assortiment om te zien of er passende producten voor jou zijn binnen de categorie van producten voor huis- en hobbydieren. Gebruik voor het gemak de subcategorieën aan de linkerzijde van de pagina (honden, katten, knaagdieren, geiten, etc.). 

Waarom producten voor huis- en hobbydieren kopen in onze fysieke winkel?

Wij doen er 24/7 alles aan om ervoor te zorgen dat jij zónder zorgen, online de beste producten kan bestellen vanuit ons assortiment van meer dan 15.000 producten en dat je deze bovendien snel en stevig verpakt in huis hebt. Ook kan je altijd op meerdere manieren betalen, zodat je op een voor jou vertrouwde manier je bestelling kan voltooien. Behoefte aan advies? Wij staan je graag te woord en helpen je bij jouw aanschaf. Gebruik hieroor onze advieslijn of contact ons via WhatsApp. Breng je liever een bezoek aan onze winkel voor face to face advies en/of om onze producten van dichtbij te bezichtigen? Geen probleem, je bent meer dan welkom in onze winkel in Rotsterhaule!

Bezoek onze winkel

Adres
Streek 198
8463 NJ Rotsterhaule (FR)
0513-551216
info@kerstma-heida.nl

KvK: 01025628
Btw: NL811397798B01
Ma t/m vr:
08:00-12:00
13:00-18:00

Zaterdag:
08:00-12:00
en 13:00-17:00
Zondag: gesloten
Route