Kinder Tuingereedschap

Huis Erf Auto

15 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Welk kind vindt het nou niet heerlijk om in de tuin te ravotten? Zeker als zijn of haar ouders ook in de tuin bezig zijn. Wil jij jouw kinderen stimuleren om lekker buiten te gaan spelen? Dat kan! Met ons assortiment aan kinder tuingereedschap zal uw kind volledig mee kunnen helpen in de tuin. Zo kan er flink gebezemd, gemaaid, geschept en geharkt worden. Eigenlijk zijn dit de basisgereedschappen voor kinderen om mee te werken. Veiligheid kan natuurlijk niet ontbreken bij de kleintjes. Daarom wordt er ook gezorgd voor een veiligheidsset. Deze bestaat uit een helm, handschoenen en een bril.

Omschrijving Kinder tuingereedschap

De producten zijn gemaakt van hout en kunststof en zijn licht en gemakkelijk in gebruik. Het bevat geen losse kleine onderdelen dus het is veilig voor kinderen om mee te spelen. Spelen met kindertuingereedschap kan in de zandbak, op het strand of in de tuin. Daarnaast is het gemakkelijk mee te nemen in de auto. Het is een echte aanrader voor ieder kind. Ook leuk om te geven als cadeau!

Kinder tuingereedschap bestellen

Het bestelproces is eenvoudig en veilig. Wij beschikken over een breed assortiment van meer dan 11.000 artikelen. Als u vandaag bestelt voor 15:00 wordt de bestelling vandaag nog verzonden. Wij rekenen geen verzendkosten boven een bestelling van €50. Kijkt u ook eens naar onze andere speelgoed en hobby producten.

  • Al meer dan 85 jaar!
  • +15.000 artikelen
  • vanaf 50,- gratis verzonden
keurmerk