Drainagebuis en hulpstukken

Drainagebuis en hulpstukken

7 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Heeft u last van een laagje water dat blijft staan in uw kruipruimte? Of blijft uw tuin soppig door een teveel aan water? Deze vervelende problemen kunnen worden opgelost door het goed aanleggen van drainagebuizen. Drainage is een systeem dat er voor zorgt dat overtollig (grond)water wordt afgevoerd. Het water gaat naar een plek toe waar u graag wil dat het water heen gaat.

Drainagebuis kwaliteit

De meest gangbare buizen zijn bij ons verkrijgbaar in 60mm en 80mm. De duurzame materialen die worden gebruikt voor de buizen zijn PVC en PE (polyethyleen). De buizen zijn geschikt voor het afvoeren van water buiten uw huis. Daarnaast is de slang geschikt voor alle grondsoorten. U kunt de buis kopen per meter maar het is ook mogelijk een rol van 50 meter te kopen. De buizen zijn grijs van kleur en zijn gemakkelijk in gebruik. 

Naast buizen kunt u bij ons ook terecht voor drainage hulpstukken. Deze hulpstukken variëren van een T-stuk tot een afsluitkap. Kortom, alles is aanwezig in onze webwinkel voor het professioneel afvoeren van uw waterprobleem.

Drainagebuis bestellen

Het bestelproces is eenvoudig en veilig. Wij beschikken over een breed assortiment van meer dan 11.000 artikelen. Als u vandaag bestelt voor 15:00 wordt de bestelling vandaag nog verzonden. Handig als u snel een drainagebuis nodig heeft! Wij rekenen geen verzendkosten boven een bestelling van €50. Kijkt u ook eens naar onze andere producten in de categorie PVC en Drainage.

  • Al meer dan 85 jaar!
  • +15.000 artikelen
  • vanaf 50,- gratis verzonden
keurmerk