Ons team

“Bij ons gaat service heel ver...

...er is geen nee te koop. Onze deur is altijd open, daarnaast hebben we een Advieslijn en zijn bovendien 24/7 bereikbaar via WhatsApp. Mede hierdoor kunnen we continue maatwerk leveren. Aftersales zijn daarnaast vanzelfsprekend, alles voor een tevreden klant. :-)”

 • Marco de jong

  “Ik ben destijds begonnen als slager, een hele andere bedrijfstak. Mijn vader was echter eigenaar van Kerstma-Heida en dan pak je toch geleidelijk steeds meer taken op binnen het bedrijf. Ik heb later veel bijscholing gehad, bijv. in diergeneesmiddelen en gewassenbescherming en ook veel cursussen en opleidingen gevolgd voor o.a. tuin- en parkmachines en dat heeft mij gevormd tot de allround bedrijfsleider die ik nu ben.”

  Functie: De Baas - Allround bedrijfsleider

 • Jessica Schaart-de Jong

  “Ik ben 12,5 jaar werkzaam geweest in de zorg en toen leerde ik Marco kennen. Door mijn onregelmatige diensten had ik vaak tijd om even wat klusjes te doen op het bedrijf en binnen de kortste keren was ik onderdeel van het team.”

  Functie: Troubleshooter - Marco’s rechterhand en verlengstuk van het gehele team.

 • Roel de Jong

  “Ik heb vroeger geleerd voor bakker en ben uiteindelijk ook bakker geworden in Echtenerbrug. Ben verder in allerhande ambachten werkzaam geweest, van spekrokerij tot Douwe Egberts. Kerstma-Heida kwam vroeger ook bij ons thuis op het boerenbedrijf, toen er een functie vrijkwam heb ik die kans met beide handen aangegrepen en dat is geleidelijk uitgegroeid tot het bedrijf in zijn huidige hoedanigheid.”

  Functie: Inspirator - Heeft Kerstma-Heida gevormd tot de huidige staat en is nog steeds de stuwende kracht.

 • Wiebe Bijker

  “Ik ben mijn carrière begonnen als vrachtwagenchauffeur en daardoor ken ik heel het land als mijn broekzak. Toen ik met de VUT ging en wat vrije tijd over had werd ik gevraagd of ik nog wel eens wat wou bezorgen voor Kerstma-Heida. Dit doe ik nu al vele jaren met veel plezier.”

  Functie: Transporteur - Is Kerstma-Heida’s gezicht op locatie. Zorgt dat alle goederen de juiste bestemming bereiken.

 • Martin de bruin

  “Ik heb eerst 10 jaar in de landbouwmechanisatie gezeten totdat hier een vacature vrijkwam. Inmiddels alweer 9 jaar tot volle tevredenheid werkzaam bij Kerstma-Heida.

  Functie: Allround Technicus - Verzorgt alle denkbare re-paraties en onderhoud. Martin is bovendien product expert en geeft service- en gebruiksinstructies bij de gekochte machines.

 • Alex klaren

  “Voordat ik bij het team van Kerstma-Heida kwam ben ik 20 jaar werkzaam geweest bij AB Vakwerk. Daar heb ik de meest uiteenlopende werkzaamheden verricht, van functies in de bouw tot klauwverzorger. Ook heb ik heel veel bij boeren op hun bedrijf gewerkt. Toen deze vacature beschikbaar kwam heb ik geen moment getwijfeld en meteen gereageerd. Als gevolg ben ik al weer vele jaren voor Kerstma-Heida onderweg.”

  Functie: Vertegenwoordiger - Alex is 5 dagen in de week op pad met de vrachtwagen om de boeren op hun bedrijf te bezoeken en geeft daarnaast voorlichting over de producten.

 •  
Meer weten over onze dienstverlening? Stel hier uw vragen

Bezoek onze winkel

Adres
Streek 198
8463 NJ Rotsterhaule (FR)
0513-551216
info@kerstma-heida.nl

KvK: 01025628
Btw: NL811397798B01
Ma t/m vr:
08:00-12:00
13:00-18:00

Zaterdag:
08:00-12:00
en 13:00-17:00
Zondag: gesloten
Route