Retourneren & RMA's

Voorwaarden voor retourneren: 
-U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
-Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
-Voor retourzendingen vanuit het buitenland gelden andere voorwaarden*. 

Retourkosten 
- Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
- Ruilingen en/of teruggaven die niet binnen 14 dagen worden aangemeld of teruggestuurd worden niet geaccepteerd en verwerkt. 
- Artikelen die door het niet degelijk verpakken van uw retourzending beschadigd zijn, worden niet in behandeling genomen.
- (Arbeids)kosten voor het verwijderen van haren van producten worden in rekening gebracht. Wij raden aan hier rekening mee te houden bij het passen van producten (gebruik bijvoorbeeld altijd een onderdeken bij het passen van dekens). 
- Indien u de zending anders dan aangegeven naar Kerstma-Heida stuurt, worden de hiervoor aan Kerstma-Heida doorbelaste kosten aan u in rekening gebracht. 
- In geval van gedeeltelijke retournering wordt alleen het betreffende goederenbedrag gecrediteerd, onder eventuele inhouding van schoonmaak-, vracht- of rembourskosten dan wel aankoop-actiekortingen. 
- Niet geaccepteerde goederen kunnen, na betaling van verzendkosten, naar u worden teruggestuurd. Indien u na 15 dagen na ontvangst van het bericht “niet geaccepteerd” niet reageert, nemen wij aan dat u geen prijs meer stelt op het product. Het eigendom van het niet geaccepteerde artikel vervalt dan aan Kerstma-Heida. 

*Retourzendingen vanuit het buitenland.

Voor retourzendingen vanuit het buitenland, anders dan in geval van aangetoonde garantie, draagt de verzender zelf de kosten.

Wijze van aanbieden:
- U dient uw pakket normaal gesproken via TNT Post te laten versturen, maar voor de uitzonderlijke gevallen (pallets, grote en/of zware producten, etc.) zullen wij u nadere instructies toesturen. Eventuele verzendkosten zijn voor uw eigen rekening en die worden, indien afgesproken / u daarvoor in aanmerking komt, door ons vergoed.
- Voor grote pakketten (bijvoorbeeld kruiwagens) welke via onze eigen vrachtwagens geleverd zijn, kunt u contact opnemen opnemen met de klantenservice van Kerstma-Heida.

Tegoed na retour 
Mocht na het verwerken van uw retouren een tegoed zijn ontstaan, dan wordt dit zo spoedig mogelijk, maar in elk geval binnen 14 dagen, automatisch teruggestort op het bij ons bekende rekeningnummer. Mocht u na 14 dagen nog geen geld of goederen ontvangen hebben, neem dan contact op met de afdeling klantenservice, bereikbaar op telefoonnummer: 0513-551216. 

Meer weten over onze dienstverlening? Stel hier uw vragen

Bezoek onze winkel

Adres
Streek 198
8463 NJ Rotsterhaule (FR)
0513-551216
info@kerstma-heida.nl

KvK: 01025628
Btw: NL811397798B01
Ma t/m vr:
08:00-12:00
13:00-18:00

Zaterdag:
08:00-12:00
en 13:00-17:00
Zondag: gesloten
Route