Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

Desc

Ariens

Ariens is passie, innovatie, betrouwbaarheid, focus op de gebruiker en vakmanschap.De Ariens Company is een Amerikaanse familiebedrijf opgericht in 1933 door Henry Ariens , de overgrootvader van de huidige president Dan Ariens. De Ariens Company heeft in haar ruim 80 jarige bestaan een uitstekende naam opgebouwd voor zeer hoogwaardige machines voor ieder seizoen. Of het nu gaat om een grasmaaier, sneeuwfrees of een van de andere machines, in ieder product vindt u passie, innovatie, betrouwbaarheid, focus op de gebruiker en vakmanschap.

Dan Ariens omschrijft de visie en cultuur van De Ariens Company

Ariens produktenIn deze tijd van high-tech en massaproductie is het bij ons altijd traditie gebleven om onze klanten het beste te bieden, zowel voor wat betreft het product als de service. Deze traditie is begonnen toen mijn overgrootvader Henry Ariens in 1933 de Ariens Company stichtte, met als onderliggende gedachte dat kwaliteit, betrouwbaarheid en prijs de drie belangrijkste eigenschappen van een machine zijn. Alhoewel het fabricageproces uiteraard grote veranderingen heeft ondergaan, hebben wij getracht een evenwicht te bereiken tussen de high-tech van vandaag en het vakmanschap uit het verleden. En niet zonder enige trots kunnen we stellen daarin geslaagd te zijn. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde ontwerp- en productietechnieken. Technieken, die we hebben overgedragen aan de mensen die zich zeer bewust zijn van de noodzakleijke, optimale kwaliteit van onze produkten.

Daarom is ons product beter. Daarom is ons product uiterst betrouwbaar en daarom ook kunnen wij een bijzonder goede garantie geven op al onze machines.

Wij danken u voor het feit dat u een Ariens product overweegt. Mocht u tot aanschaf overgaan, dan zijn wij er van overtuigd dat de machine aan al uw wensen zal voldoen en u vele jaren lang trouw zal dienen.

Producten van Ariens:Zeroturn zitmaaiersZitmaaiers – TuintrekkersRuw terrein zitmaaiersLoopmaaiersOnkruid borstelmachinesHoutkloversSneeuwfrezenKantensnijdersVeegmachinesBladzuigers

Bezoek onze winkel

Adres
Streek 198
8463 NJ Rotsterhaule (FR)
0513-551216
info@kerstma-heida.nl

KvK: 01025628
Btw: NL811397798B01
Ma t/m vr:
08:00-12:00
13:00-18:00

Zaterdag:
08:00-12:00
en 13:00-17:00
Zondag: gesloten
Route