Gravely

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Desc

Gravely

Gravely producten voldoen aan, en veelal overtreffen, de verwachting van de professionele gebruikerGravely is een Amerikaanse bedrijf die bouwt al sinds 1916 producten voor de professional in gazon -en landschapsonderhoud . Sinds 1982 is Gravely een merk van De Ariens Company, een familiebedrijf met ouderwetse waarden en normen gecombineerd met vooruitstrevende techniek. Het is moeilijk om een fabrikant van tuin- en parkmachines te vinden die al zo lang hoogwaardige producten bouwt voor de professionele gebruiker. We praten namelijk over bijna 100 jaar. De vraag is; waarom zijn zoveel mensen generaties lang trouw gebleven aan GRAVELY? Het antwoord is simpel; de producten voldoen aan, en veelal overtreffen, de verwachting van de professionele gebruiker.

Motivatie van Gravely :

Wij zijn gedreven om continu onze producten te verbeteren. Dit is een proces dat bij ons nooit zal stoppen. Speciale teams zijn continu bezig componenten te evalueren en te verbeteren. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar onze producten maar ook naar het rendement van onze klanten. Hoe kunnen wij er voor zorgen dat u op de meest economische en ergonomische manier sneller uw klus kunt klaren. Dit schept tevreden en trouwe klanten en heeft ons succes mogelijk gemaakt. Een paar van onze sterke punten zijn:

• Inzichtelijke techniek en vooruitstrevende ontwerp.

• Strenge selectie en verificatie criteria voor componenten garanderen duurzaamheid en lage onderhoudskosten.

• Efficiënte productiemethoden leiden tot machines die voldoen aan de hoogste professionele eisen tegen een betaalbare prijs.

Producten van Gravely:Zeroturn maaiersLoopmaaiersWalk behind maaiersBladblazers / BladzuigersKooimaaiers professioneel

Bezoek onze winkel

Adres
Streek 198
8463 NJ Rotsterhaule (FR)
0513-551216
info@kerstma-heida.nl

KvK: 01025628
Btw: NL811397798B01
Ma t/m vr:
08:00-12:00
13:00-18:00

Zaterdag:
08:00-12:00
en 13:00-17:00
Zondag: gesloten
Route