Stiga

Stiga

1-36 van 1397

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het Zweedse merk Stiga, een merk met een lange geschiedenis en traditie. Het product gaat terug naar het jaar 1934, waar Stig Hjelmquist zich richtte op het merk in Zweden. Hij kwam met nieuwe technieken en innovatieve ideeën voor consumentenproducten. Al ruim 60 jaar is het bedrijf de grootste op het gebied van tuinmachines in Scandinavië. Stiga machines hebben een sterke marktpositie in diverse Europese markten. Het bedrijf kent vijftien dochterondernemingen en heeft een groot distributienetwerk. De productie van Stiga vindt plaats in Zweden, Italië, Slowakije en China.

Stiga onderdelen van hoge kwaliteit

Alle onderdelen van Stiga tuinmachines zijn los te koop. Ideaal als er een onderdeel van de machine stukgaat, dan hoeft u niet direct een nieuwe machine gekocht te worden. Mits u handig bent in het vervangen van onderdelen.

De onderdelen voldoen aan hoge milieueisen en enkel en alleen de beste kwaliteit. Veel van de producten dragen het Swan symbool, dit is een Scandinavisch milieu-keurmerk. De kwaliteitseisen voor alle onderdelen zijn hoog. Met Stiga kunt u uitstekende prestaties uitvoeren waardoor het werken in de tuin nóg leuker wordt.

Stiga onderdeel bestellen

Het bestelproces is eenvoudig en veilig. Wij beschikken over een breed assortiment Stiga onderdelen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een koppelingskabel, lager of tandwiel? Wij hebben het allemaal! Als u vandaag bestelt voor 15:00 wordt de bestelling vandaag nog verzonden. Wij rekenen geen verzendkosten boven een bestelling van €50.

Komt u er niet?

U bent op zoek naar onderdelen voor uw Stiga machine? En komt u er niet uit? Wij geven u graag advies. Neem contact met ons op via de advieslijs of whatsapp.

  • Al meer dan 85 jaar!
  • +15.000 artikelen
  • vanaf 50,- gratis verzonden
keurmerk