Stiga

Stiga

1-36 van 118

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Het Zweedse merk Stiga, een merk met een lange geschiedenis en traditie. Het product gaat terug naar het jaar 1934, waar Stig Hjelmquist zich richtte op het merk in Zweden. Hij kwam met nieuwe technieken en innovatieve ideeën voor consumentenproducten. Al ruim 60 jaar is het bedrijf de grootste op het gebied van tuinmachines in Scandinavië. Stiga grasmaaiers hebben een sterke marktpositie in diverse Europese markten. Het bedrijf kent vijftien dochterondernemingen en heeft een groot distributienetwerk. De productie van Stiga vindt plaats in Zweden, Italië, Slowakije en China.

Stiga onderdelen van hoge kwaliteit

Van grasmaaiers en sneeuwvegers tot frontborstels en maaidekken, Stiga heeft het allemaal. De machines voldoen aan hoge milieueisen en enkel en alleen de beste kwaliteit. Veel van de producten dragen het Swan symbol, dit is een Scandinavisch milieu-keurmerk. De kwaliteitseisen voor alle tuinmachines zijn heel hoog.  Met Stiga kunt u uitstekende prestaties uitvoeren waardoor het werken in de tuin nóg leuker wordt.

Stiga bestellen

Het bestelproces is eenvoudig en veilig. Wij beschikken over een breed assortiment van meer dan 11.000 artikelen. Als u vandaag bestelt voor 15:00 wordt de bestelling vandaag nog verzonden. Wij rekenen geen verzendkosten boven een bestelling van €50. Kijkt u ook eens naar onze andere bekende merken zoals Viking en STIHL.

  • Al meer dan 85 jaar!
  • +15.000 artikelen
  • vanaf 50,- gratis verzonden
keurmerk