Geen producten gevonden voor deze selectie.

Alleszuigers

De legendarische Stihl Alleszuigers Alleszuigers van Stihl zijn ideaal voor de veelzijdige schoonmaaktaken. Net iets gemakkelijker en krachtiger dan een normale stofzuiger. Stof, metaalspaanders, vuil, vloeistoffen – de Alleszuiger kan het allemaal aan. De krachtige alleszuigers zijn uitgerust met de nieuwste technieken om vrijwel elk oppervlakte goed schoon te maken. Het stof dat ontstaat bij slijpen of zagen wordt onmiddellijk opgezogen. De compactheid en hoogwaardige uitrusting maken de Stihl Alleszuiger tot een handig apparaat van Duitse kwaliteit.

Wat heeft de Alleszuiger in huis?

  • Multifiltersysteem Hygienisch, wasbaar filter dat je alleen even onder stromend water hoeft te houden
  • Filterreiniging Reinig het filtersysteem eenvoudig d.m.v. de knop voor filterreiniging
  • Vloerzuigmond Reinig diverse bodems snel en gemakkelijk
  • Edelstalen handbuis met snelkoppeling Monteer en demonteer de zuigslang eenvoudig met de snelkoppeling
  • Vergrendelbare zwenkwielen Een alleszuiger met een praktische rem, wel zo handig.

Daarnaast bevat de alleszuiger bevat een blaasfunctie voor het reinigen van harde en moeilijk bereikbare plaatsen. Ook een filterreinigingsfunctie, schakelbare vloerzuigmond, spleetmondstuk en universele nozzle. Ideaal voor het reinigen van het huis, in de kelder en in kleine werkplaatsen. De alleszuigers van Stihl zijn van uitstekende kwaliteit, zoals u van een Duits product mag verwachten.

U merkt het al: de comfortabele alleszuiger van Stihl neemt zorg uit handen. Kerstma-Heida.nl levert een groot assortiment hoogwaardige en krachtige Stihl Alleszuigers. En dat met een uitstekende service en snelle levertijd. Bekijk hierboven het assortiment.

Bezoek onze winkel

Adres
Streek 198
8463 NJ Rotsterhaule (FR)
0513-551216
info@kerstma-heida.nl

KvK: 01025628
Btw: NL811397798B01
Ma t/m vr:
08:00-12:00
13:00-18:00

Zaterdag:
08:00-12:00
en 13:00-17:00
Zondag: gesloten
Route