Brandstof Smeermiddelen

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

Desc

Brandstof Smeermiddelen

Ontdek Stihl Brandstof en Smeermiddelen

Wilt u ook milieuvriendelijk werken in de tuin, een probleemloze start van uw machine en een motor die niet hapert? De brandstof- en smeermiddelen van Stihl zijn onmisbaar voor het onderhoud van uw machine. Wij bieden u deze producten om de levensduur van uw machines zo optimaal mogelijk te maken. Wat voor onderhoudsproducten biedt Kerstma-Heida?

  • Stihl kettingolie Beschermt perfect tegen slijtage. Ook bij extreme hitte dankzij de thermische weerstand. De Stihl kettingolie is geschikt voor alle klimaatzones.
  • Motorolie Stihl HP Super Speciaal gemaakt voor de 2- en 4 motoren van de Stihl machines. Garandeert hoge motorprestaties en een lange levensduur. Beperkte rookvorming bij hoge toerentallen. Voldoet aan de strengste eisen op gebied van uitlaatgassen, zuivere verbranding en smerende eigenschappen (ISO-L-EGD).
  • Stihl kettingolie BioPlus Milieuvriendelijke olie met het label ‘Blaue Engel’. Speciaal ontwikkeld voor kettingen en motorzagen die met een grote snelheid draaien.
  • Olie HP Ultra Een biologisch afbreekbare olie. Voorkomt olieresten en verlengt de levensduur van uw motor. Ook voor bescherming tegen roetafzetting. Uitstekend geschikt voor gebruik in kwetsbare gebieden (waterwinningsgebieden, natuurreservaten, waterlanden).
  • Stihl brandstoffen Speciaal ontwikkeld door Stihl voor zowel de 2-taktmotoren als de 4-MIX ® motoren.
  • Smeer- en reinigingsmiddelen Alleen door uw machines goed te onderhouden gaan deze mee op de lange termijn. De smeer- en reinigingsmiddelen zijn perfect afgestemd op het productaanbod van Stihl, waardoor u uw machines goed kunt onderhouden. 

U merkt het al: de brandstof- en smeermiddelen zijn perfect voor het onderhoud van uw Stihl machine. Kerstma-Heida.nl levert een groot assortiment hoogwaardige onderhoudsmiddelen. En dat met een uitstekende service en snelle levertijd. Bekijk hierboven het assortiment.

Bezoek onze winkel

Adres
Streek 198
8463 NJ Rotsterhaule (FR)
0513-551216
info@kerstma-heida.nl

KvK: 01025628
Btw: NL811397798B01
Ma t/m vr:
08:00-12:00
13:00-18:00

Zaterdag:
08:00-12:00
en 13:00-17:00
Zondag: gesloten
Route