Doorslijpmachines

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Doorslijpmachines

Kwaliteitswerk met de Stihl doorslijpmachines

Wie dagelijks in de bouw werkt weet waar het op aankomt: kwaliteitswerk zo snel mogelijk afleveren. Met de doorslijpmachine van Stihl heeft u de betrouwbare collega aan uw zijde. Zo kunt u zich concentreren op wat belangrijk is – uw werk. Ze zijn van klein formaat en leveren grootse prestaties. De machines snijden tot wel 70 mm diep. Met een gewicht van 3,9 kg (zonder accu) zijn ze ook erg licht. Door een emissievrije accutechnologie heeft u met deze machine een stofvrije en stille werkplek. Daarnaast is het de eerste op accu werkende doorslijpmachine met een schijf van 230 mm. Bij Kerstma-Heida kunt u de TSA 230 bestellen met of zonder accu en lader. De standaarduitrusting bestaat uit:

  • Wateraansluiting Makkelijk in gebruik en compacte wateraansluiting. Zo kunt u het water voor nat slijpen naar de machine leiden. Het stof dat bij het slijpen ontstaat wordt zo effectief gebonden.
  • Magnesium beschermkap Licht en robuust
  • EC-motor Zorgt voor het optimale toerental, uiterst efficiënt en quasi slijtagevrij
  • Blokkeren van de steekasDoor de asblokkering kunnen doorslijpschijven eenvoudig en snel worden veranderd
  • Ergonomische handgreepZorgt voor een goede grip in elke werkpositie
  • Motortechnologie met weinig onderhoud Duurzaam en onderhoudsarme riemaandrijving en ingesloten besturing.

De doorslijpmachines van Stihl zijn van uitstekende kwaliteit, zoals u van een Duits product mag verwachten. U merkt het al: een Stihl doorslijpmachine van Kerstma-Heida is een perfecte kameraad voor het werken in de bouw. Kerstma-Heida.nl levert een groot assortiment machines. En dat met een uitstekende service en snelle levertijd. Wij geven u graag advies. Bekijk hierboven het assortiment.

Bezoek onze winkel

Adres
Streek 198
8463 NJ Rotsterhaule (FR)
0513-551216
info@kerstma-heida.nl

KvK: 01025628
Btw: NL811397798B01
Ma t/m vr:
08:00-12:00
13:00-18:00

Zaterdag:
08:00-12:00
en 13:00-17:00
Zondag: gesloten
Route