Heggenscharen

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

Desc

Heggenscharen

Ontdek de Stihl Heggenscharen

Gaat u tuin- of parkonderhoud plegen? En komt u er met uw huidige heggenschaar niet goed bij? Kerstma-Heida heeft een ruim assortiment heggenscharen, geknipt voor u.  Door de grote reikwijdte is het een ideale aanvulling op uw huidige heggenschaar. Vanaf de grond kunt u met deze heggenscharen veilig takken zagen. De heggenscharen van Stihl zijn van uitstekende kwaliteit, zoals u van een Duits product mag verwachten. Daarnaast geen schadelijke uitstoot en minimaal lawaai.

Kerstma-Heida heeft de Stihl Heggenscharen in drie uitvoeringen:

  • Stihl Heggenschaar AccuGeruisloos en zonder brandstof. Perfect in geluidsgevoelige gebieden.
  • Stihl Heggenschaar BenzineIdeaal voor grote oppervlakten. Snoerloos en daardoor een onbeperkte bewegingsvrijheid.
  • Stihl Heggenschaar ElektrischGeschikt voor het trimmen van twijgen en dunne takken. Met de Stihl HSE 81 kunt u ook dik vertakte heggen bewerken.

Dankzij de ErgoStart zijn de Stihl Heggenscharen gemakkelijk te starten. Dat betekent een gelijkmatige en betrouwbare start zonder krachtinspanning. Daarnaast kunt u de machine langdurig en comfortabel gebruiken door het antivibratiesysteem. U merkt het al: de Stihl Heggenschaar gaat voor Duitse precisie en is daarom een perfecte kameraad voor gemeentewerkers en landbouwers. Maar ook voor in uw tuin. Kerstma-Heida.nl levert een groot assortiment heggenscharen. En dat met een uitstekende service en snelle levertijd. Wij geven u graag advies. Bekijk hierboven het assortiment.

Bezoek onze winkel

Adres
Streek 198
8463 NJ Rotsterhaule (FR)
0513-551216
info@kerstma-heida.nl

KvK: 01025628
Btw: NL811397798B01
Ma t/m vr:
08:00-12:00
13:00-18:00

Zaterdag:
08:00-12:00
en 13:00-17:00
Zondag: gesloten
Route