Sproeiapparaten

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sproeiapparaten

Ontdek het Stihl Sproeiapparaat

Bestrijd het ongedierte van uw planten met het Stihl Sproeiapparaat. Het zijn krachtige, veelzijdige apparaten en zijn inzetbaar voor het verspreiden van plantenbeschermingsmiddelen in de fruit-, wijn- en groenteteelt. Ook om te gebruiken als bladblazer voor reinigingswerkzaamheden. Het sproeiapparaat heeft een grote reikwijdte door de hoge uitstroomsnelheid van de luchtstroom. De SG11 is ideaal voor kleine tuinen, terwijl de SG 31 meer geschikt is voor grotere tuinen. De SG 51 en SG 71 zijn voorzien van een schoudergordel en daarmee ideaal voor grote oppervlakten. De verschillende uitvoeringen van de Stihl sproeiapparaten staan hieronder nog eens uitgelegd:

  • Stihl sproeiapparaat SG 11 – Voor huis, balkon, terras en tuin Ergonomisch en eenvoudig te bedienen. Standaard met conisch mondstuk waarmee u nauwkeurig kunt werken. Doorzichtig reservoir met niveau aanduiding om het niveau af te lezen. Veiligheidsventiel, beschermt het reservoir bij overdruk.
  • Stihl sproeiapparaat SG 31 – Voor tuinen, bloemperken en broeikassen Ergonomisch sproeiapparaat met schoudergordel. Met conische vulopening. Telescopische buis met afsluitklep vergroot het bereik van de SG 31. Standaard levering met verwisselbare mondstukken, twee holle conische mondstukken en twee vlakstraalmonden.
  • Stihl sproeiapparaat SG 51 – Voor middelgrote oppervlakten en broeikassen Bevat schoudergordel en manometer. Comfortabele bediening door de innovatieve afsluitklep.
  • Stihl sproeiapparaat SG 71 – Voor grote oppervlakten en broeikassen Met schouder- en taillegordel, manometer. Comfortabele bediening. Hoog comfort dankzij het praktische handvat en de ergonomische gordels.

Welk sproeiapparaat u ook kiest, elke uitvoering is comfortabel en gemakkelijk in gebruik. De Duitse kwaliteit zorgt voor een betrouwbaar product wat jarenlang mee gaat. Kerstma-Heida heeft een ruim assortiment aan sproeiapparaten. En dat met een uitstekende service en snelle levertijd. Wij geven u graag advies. Bekijk hierboven het assortiment. 

Bezoek onze winkel

Adres
Streek 198
8463 NJ Rotsterhaule (FR)
0513-551216
info@kerstma-heida.nl

KvK: 01025628
Btw: NL811397798B01
Ma t/m vr:
08:00-12:00
13:00-18:00

Zaterdag:
08:00-12:00
en 13:00-17:00
Zondag: gesloten
Route