Bladblazers

Bladblazers

33 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

De krachtige Stihl Bladblazers

Wilt u grote percelen bevrijden van blad of gemaaid gras? Bladeren, gemaaid gras of afval – de Stihl bladblazers reinigen moeiteloos alle vlaktes, paden en borders.  Het zijn de sterkste schoonmakers en besparen u het tijdrovende werk met bezem en hark. De Stihl bladblazers zorgen voor een frisse wind rondom uw huis.

De bladblazers zijn gemakkelijk in gebruik door het lichte gewicht en de draaggreep. Een handige draagriem is daarbij verkrijgbaar. Met de blaasfunctie kunt u harde en moeilijk bereikbare plaatsen reinigen. Bepaalde bladblazers zijn ook voorzien van een zuigfunctie. Daarnaast zijn de Stihl machines gemakkelijk te starten dankzij de STIHL ErgoStart en STIHL Elastostart. Dat betekent een gelijkmatige en betrouwbare start zonder krachtinspanning. De 2- of 4-MIX motor zorgt daarbij voor een bijzonder stille, lichte en effectieve werking. De bladblazers van Stihl zijn van uitstekende kwaliteit, zoals u van een Duits product mag verwachten.

Het is aan te raden om een extra verlengsnoer bij dit product aan te schaffen. Zo bereikt u elk stuk van uw tuin.

U merkt het al: deze lichtgewichten van Stihl nemen zorg uit handen en houden uw buren te vriend. Kerstma-Heida.nl levert een groot assortiment hoogwaardige en krachtige Stihl bladblazers. En dat met een uitstekende service en snelle levertijd. Bekijk hierboven het assortiment.

  • Al meer dan 85 jaar!
  • +15.000 artikelen
  • vanaf 50,- gratis verzonden
keurmerk