Snoeischaren

Snoeischaren

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Ervaar robuuste Stihl Snoeischaren

Kerstma-Heida heeft voor u robuuste snoei- en tuinscharen van Stihl. Met een licht ontwerp voor het beste snoeiresultaat. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een lange levensduur. U gebruikt ze bijvoorbeeld voor het beheren van bossen, bij landschapsonderhoud en werkzaamheden in de tuin.

De Stihl snoeischaren hebben een smalle, gebogen snoeikop, zodat takjes en twijgen nauwkeurig kunnen worden gesnoeid. Door een ‘trekkende snoeibeweging’ kunt u vlot snoeien zonder dat er drukmarkeringen achterblijven in het hout. Beide messen van de Stihl snoeischaar zijn geslepen en gaan tegelijkertijd het hout in. Takjes en twijgen kunt u dicht bij de stam snoeien, zodat de stroming van het sap niet wordt belemmerd door kegels. Ook ligt de Stihl snoeischaar perfect in de hand dankzij de ergonomisch gevormde handgrepen.

Welke schaar u ook kiest, de Stihl scharen zijn geknipt voor u. De Duitse kwaliteit zorgt voor een betrouwbaar product wat jarenlang mee gaat. Kerstma-Heida heeft een ruim assortiment aan snoeischaren. En dat met een uitstekende service en snelle levertijd. Wij geven u graag advies. Bekijk hierboven het assortiment. 

  • Al meer dan 85 jaar!
  • +15.000 artikelen
  • vanaf 50,- gratis verzonden
keurmerk