Heggenscharen

Heggenscharen

32 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Ontdek de Stihl Heggenscharen

Gaat u tuin- of parkonderhoud plegen? En komt u er met uw huidige heggenschaar niet goed bij? Kerstma-Heida heeft een ruim assortiment heggenscharen, geknipt voor u.  Door de grote reikwijdte is het een ideale aanvulling op uw huidige heggenschaar. Vanaf de grond kunt u met deze heggenscharen veilig takken zagen. De heggenscharen van Stihl zijn van uitstekende kwaliteit, zoals u van een Duits product mag verwachten. Daarnaast geen schadelijke uitstoot en minimaal lawaai.

Kerstma-Heida heeft de Stihl Heggenscharen in drie uitvoeringen:

 • Stihl Heggenschaar Accu
  Geruisloos en zonder brandstof. Perfect in geluidsgevoelige gebieden.
 • Stihl Heggenschaar Benzine
  Ideaal voor grote oppervlakten. Snoerloos en daardoor een onbeperkte bewegingsvrijheid.
 • Stihl Heggenschaar Elektrisch
  Geschikt voor het trimmen van twijgen en dunne takken. Met de Stihl HSE 81 kunt u ook dik vertakte heggen bewerken.

Dankzij de ErgoStart zijn de Stihl Heggenscharen gemakkelijk te starten. Dat betekent een gelijkmatige en betrouwbare start zonder krachtinspanning. Daarnaast kunt u de machine langdurig en comfortabel gebruiken door het antivibratiesysteem.

U merkt het al: de Stihl Heggenschaar gaat voor Duitse precisie en is daarom een perfecte kameraad voor gemeentewerkers en landbouwers. Maar ook voor in uw tuin. Kerstma-Heida.nl levert een groot assortiment heggenscharen. En dat met een uitstekende service en snelle levertijd. Wij geven u graag advies. Bekijk hierboven het assortiment.

 • Al meer dan 85 jaar!
 • +15.000 artikelen
 • vanaf 50,- gratis verzonden
keurmerk