Kettingzagen

Kettingzagen

1-36 van 182

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Maak kennis met de Stihl Kettingzagen

Bomen omzagen of brandhout zagen – niets is te veel moeite voor de Stihl Kettingzagen. Dankzij de Duitse kwaliteit weten de Stihl Kettingzagen top prestaties te leveren. Ontwikkeld door de ingenieurs van Stihl en geproduceerd in de eigen fabriek.

Kerstma-Heida biedt kettingzagen in verschillende uitvoeringen. Het grootste verschil is de aandrijving. Benzine kettingzagen zijn de krachtigste modellen, waar u benzine en olie voor nodig hebt. Deze worden vooral gebruikt voor bosbouw, boomverzorging, landschapsonderhoud en het zagen van brandhout. Een elektrische kettingzaag is minder krachtig, maar makkelijker in onderhoud,  minder luidruchtig en lichter in gebruik. Wilt u liever snoerloos werken? Kies dan voor een accu kettingzaag. De betrouwbare 160Wh lithium-ion accu zorgt voor een gebruiksduur van max. 150 sneden, waardoor u na opladen zorgeloos kunt tuinieren.

Stihl kettingzagen en motordoorslijpers zijn producten die bij aanschaf het nodige advies en product uitleg genieten. Om u hierin professioneel te begeleiden door onze medewerkers zijn deze Stihl uitsluitend in de winkel verkrijgbaar en daarom niet via de webshop te bestellen en laten verzenden. Wij hebben de zagen op voorraad in onze winkel, waar u te allen tijde welkom bent. Voor verdere informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.

  • Al meer dan 85 jaar!
  • +15.000 artikelen
  • vanaf 50,- gratis verzonden
keurmerk