Kleding & Bescherming

Kleding & Bescherming

1-36 van 51

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Veiligheid voorop met de Stihl Veiligheidskleding

Bij Stihl staat veiligheid voorop, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is gelukkig niet moeilijk om het risico te verkleinen door het dragen van veiligheidskleding. De Stihl machines zijn uitgerust met de modernste technieken om deze veiligheid te garanderen. Om het werken veiliger en comfortabeler te maken heeft Kerstma-Heida de Stihl veiligheidskleding in haar assortiment. De veiligheidsuitrusting verkleint de kans op letsel en gezondheidsrisico’s. Het is gemaakt van hoogwaardige en prettig te dragen materialen. Wat dacht u van een jack tegen snijwonden of waterbestendige werklaarzen met een antislipprofiel zool? Maar ook een Stihl gehoor beschermer kan handig zijn bij het werken in een luidruchtige omgeving.

Wij raden aan om ook de veiligheidsvoorschriften in de handleidingen van de machines te bekijken, want veiligheidskleding biedt geen complete bescherming. Een veilige werktechniek is net zo belangrijk.

De Duitse kwaliteit zorgt voor betrouwbare producten met een jarenlange levensduur. Bij Kerstma-Heida heeft u een ruime keuze aan veiligheidskleding. En dat met een uitstekende service en snelle levertijd. Wij geven u graag advies. Bekijk ons aanbod.

  • Al meer dan 85 jaar!
  • +15.000 artikelen
  • vanaf 50,- gratis verzonden
keurmerk