Viking

Viking

1-36 van 90

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

VIKING is in 1981 opgericht door Heinrich Lechner in Kufstein, Oostenrijk. Ruim drie jaar na de start van de onderneming werd er een eigen productielijn met grasmaaiers ontwikkeld. In 1991 werd het assortiment vernieuwd door een overname van STIHL. VIKING is een dochteronderneming van STIHL groep geworden en deze staat garant voor kwaliteit, service en advies. Het bedrijf is wereldwijd actief en VIKING producten worden verkocht via vak handelaars van de STIHL groep.

De producten worden gefabriceerd in Langkampfen, Oostenrijk. Specialisten als ingenieurs, designers werken hier onder één dak, op een centrale locatie.

VIKING onderdelen van hoge kwaliteit

VIKING staat bekend om haar betrouwbaarheid. De grasmaaiers van Viking zijn gemakkelijk en veilig te bedienen. Van zitmaaiers en robotmaaiers tot verticuteermachines. VIKING heeft het allemaal! De maaiers beschikken over een goede snijcapaciteit en zorgen voor een optimaal resultaat. Ook voor hoog gras en moeilijk terrein zijn er speciale maaiers ontwikkeld. Deze beschikken over drie wielen waardoor het gebruik van de maaier zeer comfortabel is voor iedereen. De slogan van VIKING luidt dan ook ‘echt maaiplezier’.

VIKING bestellen

Het bestelproces is eenvoudig en veilig. Wij beschikken over een breed assortiment van meer dan 11.000 artikelen. Als u vandaag bestelt voor 15:00 wordt de bestelling vandaag nog verzonden. Wij rekenen geen verzendkosten boven een bestelling van €50. Kijkt u ook eens naar onze andere bekende merken zoals Stiga en STIHL.

  • Al meer dan 85 jaar!
  • +15.000 artikelen
  • vanaf 50,- gratis verzonden
keurmerk